«Ο Μέσι ο καλύτερος όλων των εποχών; Δύσκολο…». Ο Ροναλντίνιο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την παρουσίαση -στην «Ghelamco Arena» της Γάνδης- του αποψινού αγώνα του «Circus Cup», όπου θα πάρει μέρος, έδειξε ότι ο διάσημος Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του, ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία.

Ο Ροναλντίνιο θα παίξει 20 λεπτά με κάθε ομάδα, στο ματς της Σταντάρ Λιέγης με τη Γάνδη, μιας συνάντησης που γίνεται μετά από πρωτοβουλία της βελγικής μάρκας παιχνιδιών Circus, ιστορικού χορηγού της Σταντάρ και συνεργάτη της Γάνδης από την αρχή της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες» συνέχισε ο Βραζιλιάνος. «Δεν μου αρέσει να συγκρίνω, αλλά ο Πελέ, ο Μαραντόνα κ.λπ. Ο καθένας ήταν ο καλύτερος παίκτης στην εποχή του» είπε ο Ροναλντίνιο.

Μιλώντας για την Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν, δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, τόνισε:

«Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε μια μεταβατική στιγμή, πολλών αλλαγών. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά, έχουν καλό προπονητή και πολύ ταλαντούχους νεαρούς παίκτες. Η Μπαρτσελόνα έχει τα πάντα για να επιστρέψει στην κορυφή. Επίσης, η Μίλαν βρίσκεται σε μια εξαιρετική στιγμή μετά από πολλά χρόνια χωρίς τίτλο. Τώρα είναι όρθιοι και αγωνίζονται στις μεγάλες διοργανώσεις. Νομίζω ότι η Μίλαν έγινε ξανά Μίλαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης