Το τηλεφώνημα του Αντρές Ινιέστα ήταν αρκετό για να πείσει τον Σέρτζι Σαμπέρ να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να υπογράψει στην Βίσελ Κόμπε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης την Τρίτη στο άκρως συγκινητικό αντίο του μετά από 18 χρόνια στους Καταλανούς.

Ο 24χρονος άσος, συμφώνησε να τερματίσει το συμβόλαιό του για να μετακομίσει στην ομάδα της Ιαπωνίας, όπου θα «επανασυνδεθεί» με τον Ινιέστα, ο οποίος την περασμένη χρονιά αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα», και με τον πρώην στράικερ της «Μπαρτσα», Νταβίντ Βίγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αντρές ήταν το “κλειδί”, μου τηλεφώνησε αρκετές φορές και μου είπε πως πρόκειται για έναν υγιέστατο σύλλογο, που έχει κάνει βήματα προόδου, ενώ και ο Ζεράρ (σ.σ. Πικέ) ήταν ο πρώτος που μου αποκάλυψε τα νέα, οπότε του είμαι επίσης ευγνώμων γι΄ αυτό», υποστήριξε αρχικά ο Σαμπέρ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (5/03) και πρόσθεσε:

«Ο Αντρές επίσης μου είπε ότι η Κόμπε θέλει να παίξει σαν την Μπαρτσελόνα και ότι το στιλ παιχνιδιού της θα μου ταιριάζει απόλυτα και ότι θα μπορέσω να το ευχαριστηθώ».

Ο 24χρονος μέσος εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 6 ετών. Αρχικά προοριζόταν για να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Μπουσκέτς, ως ο επόμενος κορυφαίος μέσος, αλλά η καριέρα του «σημαδεύτηκε» από τραυματισμούς. Πέρασε διαστήματα ως δανεικός στις Γρανάδα και Λας Πάλμας και δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να επιστρέψω ξανά στο ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιέμαι», πρόσθεσε και κατέληξε: «Το όνειρό μου ήταν να επιτύχω εδώ και να τερματίσω την καριέρα μου στον σύλλογο και να κατακτήσω τίτλους, όσους περισσότερους μπορώ. Μερικές φορές, όμως, πρέπει να παίρνεις σκληρές αποφάσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης