Την ιδέα να προσκαλέσει τους συμπαίκτες του στο σπίτι για μπάρμπεκιου είχε ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο η μάζωξη κατέληξε σε γλέντι και αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατηρητο ούτε από τη LaLiga αλλά ούτε και από την καταλανική κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα διασκέδασαν με την ψυχή τους στο σπίτι του Αργεντινού αστέρα και μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βίντεο, όπου ακούγονται να τραγουδάνε το γνωστό «Campeones, campeones oe oe oe» (σ.σ. πρωταθλητές).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προαναφέραμε αυτή η εκδήλωση, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού απασχόλησε την καταλανική κυβέρνηση, η οποία γνωστοποίησε ότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Παράλληλα η La Liga ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν, για να διαπιστωθεί το κατά πόσο παραβιάστηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, στο σπίτι του Μέσι βρέθηκαν περίπου 40 άτομα, την ώρα που το όριο είναι μέχρι έξι άτομα στην περιοχή Καστελδέφελς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα δούμε αν θα χρειαστεί να κάνουμε περαιτέρω ενέργειες. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Θέλουμε άτομα που είναι δημοφιλή να ενεργούν με μεγαλύτερη αυστηρότητα, διότι λειτουργούν ως παραδείγματα», ανέφερε ο τοπικός κυβερνήτης, Πέρε Αραγονές.


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης