Δεκαοκτώ χρόνια μετά το ντεμπούτο του στην Euroleague, η διοργανώτρια αρχή τίμησε διά χειρός Τζόρντι Μπερτομέου τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης τίμησε πριν από το τζάμπολ του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για την 5η αγωνιστική, τον «La Bomba» για την προσφορά του στο άθλημα.

O Ισπανός γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στις 17/8 και το βράδυ της Πέμπτης ο Τζόρντι Μπερτομένου τού παρέδωσε δύο ξεχωριστά αναμνηστικά δώρα. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague έδωσε στον Ναβάρο ένα κάδρο, το οποίο έφερε το στατιστικό του (2π., 1/2δ., 1 αμυντικό ριμπάουντ, 1 κλέψιμο σε 11΄) από το ντεμπούτο του στη διοργάνωση στις 18 Οκτωβρίου του 2000, όταν η Μπαρτσελόνα περνούσε νικηφόρα από την έδρα της Μπουντούτσνοστ (85-77). Το δεύτερο ήταν ένα βραβείο MVP, το οποίο είχε χαραγμένα τα έτη 2000-2018, όση ήταν η «θητεία» του Ναβάρο στα παρκέ της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 25 Νοεμβρίου, όταν οι Καταλανοί θα υποδεχθούν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο clasico του ισπανικού πρωταθλήματος, το Νο11 του «La Bomba» θα κρεμαστεί στον ουρανό του «Παλάου Μπλαουγκράνα», για να πάρει τη θέση του δίπλα στις φανέλες των Αντρές Χιμένεθ, Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, Νάτσο Σολοθάμπαλ και Ρομπέρτο Ντουένιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης