Το περιβάλλον του Μέσι αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τρεις προσφορές που έφτασαν στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων μία που προέβλεπε την καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης των 250 εκ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, ετοιμάζεται να προβεί σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μέσι, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, «Mundo Deportivo». Ο Αργεντινός επιθετικός, αναμένεται να παίρνει 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και έτσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, που γίνεται για να προσαρμοστεί στις τρέχουσες τιμές της αγοράς, θα συμβεί πριν τις 31 Δεκεμβρίου και θα γίνει με την εισαγωγή μπόνους, που θα είναι εύκολα προσβάσιμοι από έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου του», αναφέρει η «Mundo Deportivo».

Στην κορυφή της σχετικής λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες φιγουράρει μέχρι στιγμής ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Πορτογάλο άσσο της Ρεάλ να αμείβεται μόλις με….18 εκ. ευρώ τον χρόνο ενώ ακολουθεί ο συμπαίκτης του Μέσι στη Μπαρτσελόνα, Νειμάρ με 17 εκατομμύρια ετησίως.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης