Ο Τσάβι χαρακτήρισε «γελοίο» το γεγονός ότι η κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα θα γίνει κανονικά, μολονότι οι «μπλαουγκράνα» μετρούν 17-18 απουσίες, λόγω κορονοϊού, τραυματισμών και τιμωρίας. Δέκα παίκτες των Καταλανών είναι σε απομόνωση, καθώς βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19, ο Μπουσκέτς είναι τιμωρημένος για το αυριανό παιχνίδι, ενώ Ανσού Φατί, Μέμφις Ντεπάι, Πέδρι, Σέρχι Ρομπέρτο και Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ αναρρώνουν από τραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ερωτηθείς εάν οι απουσίες μπορούν να επηρεάσουν το ηθικό των παικτών που έχει στη διάθεσή του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους: «Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε πολύ λίγους παίκτες και πρέπει να βασιστούμε σε αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας νέων. Είμαι ανήσυχος, προφανώς. Μιλάμε για 17-18 απουσίες παικτών… το γεγονός ότι αυτοί (σ.σ. η LaLiga) δεν αναβάλλουν το παιχνίδι, το βρίσκω γελοίο. Εάν είχαμε λίγη κοινή λογική, αυτό το παιχνίδι δεν θα διεξαγόταν. Η Μαγιόρκα επίσης παραπονιέται ότι έχει πολλά κρούσματα κορονοϊού… αλλά οι κανόνες είναι αυτοί που είναι, είναι πολύ σκληροί».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο Τσάβι δήλωσε ότι δεν είναι βέβαιος πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, την ώρα που τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Γάλλος διεθνής ακραίος επιθετικός ζητά αύξηση αποδοχών. Η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει στα τέλη Ιουνίου, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει χρέη που ξεπερνούν τα 1,35 δισεκατομμύρια ευρώ. «Όχι, δεν είμαι σίγουρος» είπε ο Τσάβι και συνέχισε: «Είναι αλήθεια ότι συχνά οι ατζέντηδες των παικτών κάνουν τα πράγματα περίπλοκα. Η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ ξεκάθαρη για τη θέση της και τώρα είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Η κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, είναι περίπλοκη… Δεν είμαι σίγουρος, αλλά ελπίζω ότι τα δύο μέρη θα βρουν τη χρυσή τομή. Ο Ουσμάν είναι ένας παίκτης, ο οποίος είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Εάν προπονείται και παίζει καλά, μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του και το χρειαζόμαστε αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης