Η Μπαρτσελόνα έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση στον 3ο όμιλο του Champions League μετρώντας δύο ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια της.

Έτσι ο αυριανός (12/10) αγώνας με την Ίντερ στο «Καμπ Νου» έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για τους «μπλαουγκράνα», όπως παραδέχθηκε κι ο τεχνικός των Καταλανών, Τσάβι Ερνάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μας το παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός και για αυτό θα δώσουμε τη ζωή μας για να μείνουμε μέσα στη μάχη της πρόκρισης. Σίγουρα δεν είναι ωραίο που έχουμε βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση αλλά έχουμε την ποιότητα για να τα πάμε καλά» τόνισε αρχικά ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ποντάρουμε πολλά στην ώθηση που θα μας δώσει το κοινό του “Καμπ Νου”, που θα πρέπει να είναι ένα ηφαίστειο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για “εκδίκηση” μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στο Μεάτσα».

Όσο για την αγωνιστική ανάλυση του παιχνιδιού; «Περιμένω ένα ματς παρόμοιο με αυτό του Μιλάνου, το φυσιολογικό είναι να αμυνθούν χαμηλά. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να παίξουμε επιθετικά, είναι τελικός για μας και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάσαμε στο Μόναχο και στο Μιλάνο, ελπίζουμε να έχουμε μία μαγική νύχτα με τη βοήθεια των οπαδών μας. Αν θα υπογράψω για το 1-0; Όχι, θα μου άρεσε το 2-0. Εάν με βάλετε να επιλέξω, είναι καλύτερο το 2-0…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης