Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε διέψευσε τον ισχυρισμό ότι οι Καταλανοί βρίσκονται σε κρίση, καθώς δήλωσε πως δεν ανησυχεί για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν το Σάββατο (21/9) 2-0 εκτός έδρας από τη Γρανάδα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην όγδοη θέση της κατάταξης, με επτά βαθμούς μετά από πέντε αγώνες. Παράλληλα, η «Μπάρτσα» παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της μακριά από το «Καμπ Νου» σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (24/9) αγώνα πρωταθλήματος με τη Βιγιαρεάλ ότι οι ομάδες βρίσκονται σε κρίση κάθε τρεις μέρες και πως ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσουν τα πράγματα είναι να πάρει η Μπαρτσελόνα τη νίκη στα παιχνίδια με το «κίτρινο υποβρύχιο» και τη Χετάφε.

«Οι προπονητές πάντα διακυβεύουν κάτι σε κάθε παιχνίδι, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο» δήλωσε ο Βαλβέρδε και συνέχισε: «Κρίση; Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι έτσι. Είσαι σε κρίση κάθε τρεις ημέρες και μετά βγαίνεις από αυτή με τον ίδιο τρόπο, αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσουν τα πάντα είναι να πάρουμε έξι βαθμούς από τα (επόμενα) δύο παιχνίδια. Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν πάντα σταθεροί και είχαμε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά αυτή τη φορά δεν έχουμε ξεκινήσει καλά».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ουσμάν Ντεμπελέ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ιγνυακό τένοντα και επιστρέφει στην αποστολή, από την οποία αποκλείστηκε ο Ιβάν Ράκιτιτς. «Πάντα με ρωτούν γι’ αυτούς που δεν είναι στην αποστολή. Ο λόγος είναι επειδή κάποιος άλλος είναι σ’ αυτή» είπε ο Βαλβέρδε, ο οποίος συμπεριέλαβε εκ νέου στα πλάνα του τον Κάρλες Αλενιά, και συμπλήρωσε: «Ο Ράκιτιτς δεν τιμωρείται, διαθέτουμε πολλούς μέσους και αυτή είναι η απόφαση γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει το Σάββατο (σ.σ. εναντίον της Χετάφε)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης