Μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην αρχή της τρέχουσας περιόδου και τα διθυραμβικά σχόλια που εισέπραξε, ο Ανσού Φατί έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα της Μπαρτσελόνα. Προφανώς από επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο 16χρονος μεσοεπιθετικός έχει πλέον θέση αναπληρωματικού, καθώς το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος τεχνικός είδε αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν από τραυματισμό.

Ωστόσο, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε σχετικά, λέγοντας πως υπολογίζει τόσο στον νεαρό άσο όσο και στον Κάρλες Πέρεθ: «Ανήκουν αμφότεροι στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας. Όμως είναι πιθανό να παίξουν και στην Β` ομάδα. Υπολογίζουμε σ΄ αυτούς. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα καθώς έχουμε τρεις αγώνες σε επτά ημέρες. Είναι πιθανό να παίξει ο Φατί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο ταξίδι-αστραπή του Αντουάν Γκριεζμάν -στο ρεπό της ομάδας με αφορμή την αναβολή του clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης- με τον Γάλλο άσο να μεταβαίνει στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσει αγώνα του ΝΒΑ, ο Βαλβέρδε αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ότι το αγνοούσε: «Κατανοώ ότι στον ελεύθερο χρόνο τους οι παίκτες μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στα όρια που έχουν τεθεί. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την πληροφορία, γιατί δεν το ήξερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης