Βαλβέρδε: «Ο Μέσι θα γυρίσει στην Εθνική»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 10:41
Βαλβέρδε: «Ο Μέσι θα γυρίσει στην Εθνική»
To μεγάλο ερώτημα σχετικά με το εάν είναι προσωρινή ή οριστική η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Εθνική Αργεντινής εξακολουθεί να αποτελεί θέμα συζήτησης στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως δεν έχει καμία αμφιβολία, εξηγώντας στο Fox Sports ότι το καλύτερο πράγμα για την Μπαρτσελόνα είναι «ο Μέσι να πηγαίνει στην εθνική ομάδα και να είναι ευτυχισμένος».

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο Μέσι να είναι ευτυχισμένος. Γνωρίζουμε ότι θέλει να πάει στην εθνική ομάδα και θα πάει στην εθνική ομάδα. Για την Μπαρτσελόνα το καλύτερο είναι ο Μέσι να είναι ευτυχισμένος στην εθνική ομάδα» δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Το γεγονός ότι παίρνει μια ανάσα, για να μιλήσει, είναι καλό για εκείνον. Και σε κάποιον βαθμό είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό που θέλουμε είναι να είναι καλά, όπου και να βρίσκεται. Και θέλει να κάνει πολλά πράγματα με την εθνική ομάδα της Αργεντινής» πρόσθεσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Έτσι ο Βαλβέρδε ευθυγραμμίζεται με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA), Κλαούντιο Τάπια, ο οποίος υποστηρίζει ότι «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψει, ότι θα παίξει. Πρέπει να τον αφήσετε μόνο του, να πάρει τον χρόνο του».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 11:33