Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προειδοποίησε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα ότι η κλήρωση με τη Λιόν, στη φάση των «16» του Champions League, δεν πρέπει να προκαλεί εφησυχασμό, ομολογώντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τους προσεχείς αντιπάλους του.

Οι «λιονέ» νίκησαν τη Μάντσεστερ Σίτι στο στάδιο «Έτιχαντ» τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια Αγγλίας σε ισοπαλία (2-2) στη Γαλλία, σε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκαν δύο φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαλβέρδε, ο οποίος οδήγησε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου με άνεση και ασφάλεια την «Μπάρτσα», απέναντι σε Τότεναμ και Ίντερ, παραδέχτηκε ότι οι γνώσεις του για τη Ligue 1 είναι περιορισμένες, αλλά πως ξέρει αρκετά για να είναι επιφυλακτικός.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω δει ελάχιστα. Έχω μια γενική ιδέα, υπάρχουν μερικοί παίκτες που ξέρουμε, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε καλά», δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στο επίσημο κανάλι του καταλανικού συλλόγου.

«Έχω την αίσθηση ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα στο χώρο επειδή “σπάει” την μπάλα πολύ καλά, πολύ γρήγορα και πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε εφησυχασμένοι. Έχουμε δύο μήνες για να βελτιώσουμε λίγο περισσότερο την απόδοσή μας, να μελετήσουμε περισσότερο τους αντιπάλους και να φτάσουμε σε αυτά τα παιχνίδια σε καλή κατάσταση», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπαρτσελόνα, που προηγείται στην κατάταξη με διαφορά τριών βαθμών από Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης στη LaLiga, στοχεύει να φτάσει πολύ μακριά στην εφετινή διοργάνωση, ύστερα από τους πρόωρους για το μέγεθός της αποκλεισμούς κατά την τελευταία τριετία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης