Αν και αρχικά υπήρχε επίσημη ενημέρωση πως ο Λιονέλ Μέσι θα έδινε το παρών στο αποψινό (21.30, ΕΡΤ Web TV) γκαλά της FIFA στο Λονδίνο, τελικά αυτό δεν θα συμβεί.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός αστέρας επικαλέστηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα και δεν θα παρευρεθεί στο γκαλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο Μέσι δεν είναι στη λίστα των τριών υποψηφίων για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς (υποψήφιοι είναι οι Ρονάλντο, Σαλάχ και Μόντριτς), αλλά είναι υποψήφιος για την καλύτερη ενδεκάδα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι τα βραβεία «The Best» έχουν ελληνικό «χρώμα», καθώς ανάμεσα στις 10 υποψηφιότητες της FIFA για την κατηγορία «The Best Puskas Award» συμπεριλαμβάνεται και το γκολ που είχε πετύχει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (3-2), στις 24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ήταν το γκολ με το οποίο ισοφάρισε (79΄) ο νυν παίκτης της πειραϊκής ομάδας, πριν η «Ένωση» πάρει τελικά τη νίκη με σκορ 3-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανταγωνιστές του Χριστοδουλόπουλου είναι οι Μπέιλ, Τσερίσεφ, Ρονάλντο, Ντε Αρασκαέτα, Μαγκρί, Μέσι, Παβάρ, Κουαρέσμα, Σαλάχ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μοναδικός Έλληνας, πριν από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που ήταν υποψήφιος για το FIFA Puskas Award ήταν ο Παναγιώτης Κονέ τη σεζόν 2012-13, όταν είχε σημειώσει ένα υπέροχο γκολ, με γυριστό σουτ, στον αγώνα Μπολόνια-Νάπολι (3-2), για τη Serie A.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης