Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνγκα στον αέρα! Σύμφωνα με την Sun οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα το ποσό των 325 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Φαν Χάαλ σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου στράικερ που αγγίζει τα 190 εκατομμύρια ευρώ, η οποία όμως μαζί με τους φόρους ανεβάζει το ποσό στις 225 εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο του Νεϊμάρ θα έχει διάρκεια πέντε ετών και ο Βραζιλιάνος θα αμείβεται με 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Έτσι, το συνολικό κόστος της αγορά τους θα φτάσει τα 325 εκατομμύρια ευρώ!

Το ποσό ζαλίζει, ωστόσο η Γιουνάιτεντ εμφανίζεται διατεθειμένη να αδειάσει τα ταμία της.

Διαψεύδει ο Μπερτομέου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα ο Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου, που πρόσφατα επανεξελέγη στον προεδρικό θώκο, διέψευσε το σενάριο αναφέροντας: «Ο Νεϊμάρ δεν πωλείται, δεν θέλει να φύγει και είναι χαρούμενος εδώ. Θα συζητήσουμε και για την ανανέωση του συμβολαίου του».

Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε πως αν η Γιουνάιτεντ συμφωνήσει με τον Νεϊμάρ και καταβάλει το ποσό που απαιτεί η ρήτρα αποδέσμευσής του, τότε η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης