Για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες ο Νεϊμάρ.

Παρά τα σενάρια που ήθελαν την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει μπει πολύ δυνατά στη μάχη της απόκτησης του, ο Βραζιλιάνος, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι Καταλανοί, ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ισπανίας για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, η ρήτρα που θα μπει στο νέο συμβόλαιο του Νεϊμάρ αρχίζει απ’ τα 200.000.000 ευρώ για τα δύο πρώτα έτη, ενώ ανεβαίνει στα 250.000.000 ευρώ απ’ το 2019 κι ύστερα.

«Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Βαρκελώνη. Είναι χαρά μου να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό το όνειρο» τόνισε ο ταλαντούχος άσος με τον πρόεδρο των Καταλανών, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου από την πλευρά του να δηλώνει: «Ο Νεϊμάρ ήθελε να παίξει μαζί μας και γι αυτό συνεχίζουμε».

Ο Νεϊμάρ αγωνίζεται στο «Καμπ Νου» απ’ το καλοκαίρι του 2013 διάστημα στο οποίο έχει 149 συμμετοχές μετράει 90 γκολ και 62 ασίστ. Παράλληλα, έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 1 Champions League και 2 Copa del Rey.

Στο μεταξύ, ο Χαβιέρ Μασεράνο έβαλε σήμερα την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Όπως είχε ανακοινωθεί από την περασμένη εβδομάδα, ο Αργεντινός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς ως το 2019, με ρήτρα αποδέσμευσης στα 100 εκατ. ευρώ.