Η Μπαρτσελόνα πήρε θέση για την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να μην επιστρέψει στη Βαρκελώνη, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή τύχη στον άλλοτε ηγέτη της, τονίζοντας ότι κατανοεί την απόφασή του να μεταπηδήσει σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερη πίεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας του παίκτη και εκπρόσωπός του, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, για την απόφαση του παίκτη να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, παρότι είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα και παρά την επιθυμία τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και του Λιονέλ Μέσι να φορέσει ξανά την μπλαουγκράνα φανέλα.

Ο πρόεδρος Λαπόρτα κατάλαβε και σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι που ήθελε να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα με μικρότερες απαιτήσεις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την πίεση που είχε τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο Τζούαν Λαπόρτα όσο και ο Χόρχε Μέσι συμφώνησαν να δουλέψουν μαζί για να προωθήσουν μια κατάλληλη αφιέρωση από τους φίλους της Μπαρτσελόνα στον παίκτη που ήταν και πάντα θα είναι αγαπητός από την Μπαρτσελόνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης