Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εκτός έδρας νίκη επί της Φιορεντίνα, αλλά τόνισε ότι πλησιάζοντας στο τέλος της σεζόν η Γιουβέντους πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στην εκπλήρωση των στόχων της.

«Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε στη Φλωρεντία, κόντρα σε μία εξαιρετική Φιορεντίνα που δυσκολεύτηκε σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Οι σεζόν κρίνονται σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή του χρόνου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές που διατηρούν τους ποδοσφαιριστές σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε βελτιώσει και το παιχνίδι μας και κυκλοφορούμε πιο γρήγορα τη μπάλα» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, έκανε ξεχωριστή αναφορά και στον Ρομπέρτο Περέιρα, που σκόραρε για δεύτερο σερί ματς μετά το παιχνίδι με την Έμπολι: «Κάνει σπουδαία σεζόν, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι είναι η πρώτη του στη Γιουβέντους. Βελτιώνεται στο σκοράρισμα, έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση και μας βοηθάει να μην είμαστε προβλέψιμοι μπροστά. Έχει χώρο για βελτίωση, όπως όλοι, αλλά ήδη είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης