Την πεποίθησή του ότι η πρόκριση για την Γιουβέντους θα έρθει μόνο αν καταφέρει να σκοράρει στον επαναληπτικό του 2-1 που θα γίνει στο Βέστφαλεν του Ντόρτμουντ, εξέφρασε ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Το προβάδισμα με 2-1 σίγουρα δεν είναι μειονέκτημα. Ξέρουμε όμως πόσο δύσκολο θα είναι να προκριθούμε. Η Ντόρτμουντ γνωρίζει την ποιότητά μας. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα τελειώσει 0-0, παρόλο που θα είναι βολικό για εμάς. Θα πρέπει να σκοράρουμε και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θα είναι σπουδαίο να καταφέρουμε να βάλουμε δύο γκολ» ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πως θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια; «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ικανότητα που έχει η Ντόρτμουντ, την ταχύτητα και την ποιότητά της. Μπορούν να μας πιέσουν πάρα πολύ. Θα πρέπει να κάνουμε μία άψογη τεχνικά εμφάνιση και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της. Δεν ξέρω αν θα παίξουμε με τρεις ή με τέσσερις στην άμυνα. Είναι και οι δύο επιλογές. Χρειάζεται ακόμη να το σκεφτώ».

Για το προβάδισμα της Γιούβε από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, είπε: «Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως το θεμέλιο. Ήταν περισσότερο από μία καλή εμφάνιση. Μέχρι τώρα μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι απ’ όσα έχουμε κάνει. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και θα δούμε αν μπορούμε να καρπωθούμε τις επιτυχίες ή όχι».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στους Μαρκίζιο και Πίρλο: «Είναι δύο διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Ο Αντρέα μπορεί να ελέγξει το ρυθμό και να διαβάσει το παιχνίδι. Στις στημένες φάσεις είναι επίσης εκπληκτικός. Ο Κλαούντιο κάνει σπουδαία σεζόν επίσης, κάτι που δεν με εκπλήσσει καθόλου, αφού είναι από τους κορυφαίους χαφ στην Ευρώπη. Είμαστε τυχεροί που έχουμε δύο τέτοιους παίκτες στην ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Κλοπ: «Στόχος να κάνουμε ένα μεγάλο ματς»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης