Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Γιουβέντους θα βρεθεί απόψε το βράδυ απέναντι στον Άγιαξ (22.00 COSMOTE SPORT 1 HD) για να υπερασπιστεί τον θρόνο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείστηκε από την ολλανδική ομάδα στον πρώτο γύρο νοκ-άουτ μετά τους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης και από τους τελευταίους πρωταθλητές Ευρώπης, μόνο ο CR7, κάτοχος πέντε τίτλων στο Champions League κι ισάριθμων τροπαίων «χρυσής μπάλας», έχει απομείνει για να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φορώντας βέβαια τη φανέλα μίας άλλης ομάδας, της Γιουβέντους. Επτά είναι ο αριθμός του, 7 είναι τα βασίλεια των ομάδων που ανταγωνίζεται, 7 οι τελικοί που έχασε η «Γηραιά Κυρία», όπως αναφέρει σήμερα χαρακτηριστικά η Gazzetta Dello Sport, κάνοντας μία παραβολή με τους χαρακτήρες μιας από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές στον κόσμο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σκόρερ της Γιουβέντους στην ισοπαλία (1-1) μέσα στο σπίτι του Γιόχαν Κρόιφ, έφτασε τα 125 γκολ στην κορυφαία διοργάνωση. Έτσι έφτασε τα οκτώ γκολ σε 11 παιχνίδια απέναντι στην ολλανδική ομάδα, αλλά και τα 24 στις 21 προημιτελικές αναμετρήσεις στις οποίες αγωνίστηκε.

Πάντως, θα είναι μία δύσκολη υπόθεση, αφού ο Άγιαξ την τρέχουσα σεζόν στο UCL είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ (30), τις περισσότερες νίκες (9) και τα περισσότερα ματς (15). Μάλιστα, εάν φτάσει τον τελικό της Μαδρίτης, θα είναι το 19ο παιχνίδι του, σε μία σεζόν, στο Champions League 2018/19, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Μίλαν, Λεβερκούζεν και Βαλένθια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης