Ο κορωνοϊός έχει μπει για τα καλά και στην καθημερινότητα της Γιουβέντους. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που διαγνώστηκε θετικός κατά την παραμονή του στο καμπ της Εθνικής Πορτογαλίας και μπήκε ήδη σε καραντίνα, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την Τετάρτη (14/10) πως είναι θετικός στο ιό COVID-19 και ο Γουέστον ΜακΚένι, βάζοντας όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα σε απομόνωση.

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει πως κατά τη διάρκεια των τεστ που διενεργούνται βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου, ο παίκτης Γουέστον ΜακΚένι βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και το πρωτόκολλο, η ομάδα μπήκε σε απομόνωση. Αυτή η διαδικασία θα επιτρέψει σε όλα τα άτομα που βρεθούν αρνητικοί στους ελέγχους, να συνεχίσουν την καθημερινή τους προπόνηση και τις αγωνιστικές δραστηριότητές τους, αλλά δεν θα είναι σε επαφή με άτομα εκτός της ομάδας. Η ομάδα είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές» ανέφερε η ανακοίνωση της «Μεγάλης Κυρίας».

Παράλληλα η «Γιούβε» γνωστοποίησε πως διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό άλλα δύο μέλη της Κ23 της Γιουβέντους, ο Λούκα Ρόζα κι ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου, που είχαν μπει ήδη σε απομόνωση από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον ιό ο τεχνικός Λαμπέρτο Τζάουλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης