Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού υπήρξε στο ιταλικό ποδόσφαιρο, με τον Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους να βγαίνει θετικός μετά από έκτακτο τεστ ανίχνευσης της Covid-19, που έκαναν οι πρωταθλητές Ιταλίας στον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό.

Ο 29χρονος αριστερός φουλ μπακ, που αγωνίστηκε την Κυριακή (3/1) στην εντός έδρας νίκη της «Μεγάλης Κυρίας» με την Ουντινέζε (4-1), μπήκε ήδη σε δεκαήμερη καραντίνα, όπως ανακοίνωσαν οι «μπιανκονέρι» τη Δευτέρα (4/1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει, πως έπειτα από την εμφάνιση ελαφρών συμπτωμάτων, ο Άλεξ Σάντρο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως είναι θετικός στον Covid-19. Το κλαμπ είναι σε επαφή με τις υγειονομικές αρχές για να καθορίσει μια αποτελεσματική εφαρμογή των πρωτοκόλλων που απαιτούνται για τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας», ανέφερε η ανακοίνωση της «βέκια Σινιόρα».

Η «Γιούβε» θ΄ αντιμετωπίσει την Τετάρτη (6/1) την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» χωρίς τον Βραζιλιάνο άσο, στην προσπάθειά της να μειώσει την απόσταση των 10 βαθμών που τη χωρίζει απ’ τους «ροσονέρι» και την κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης