Τη Σαμπντόρια θα υποδεχθεί η πρωταθλήτρια Γιουβέντους στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, το πλήρες πρόγραμμα του οποίου δόθηκε σήμερα (2/9) στη δημοσιότητα από τη λίγκα.

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν θα είναι πλήρης, αφού στην Αταλάντα και την Ίντερ έχει δοθεί μία επιπλέον εβδομάδα ξεκούρασης, καθώς είχαν ευρωπαϊκά παιχνίδια τον Αύγουστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, θα διεξαχθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το σπουδαίο ματς της Λάτσιο με την Αταλάντα, καθώς και η αναμέτρηση των «νερατζούρι» στην έδρα της νεοφώτιστης Μπενεβέντο.

Η Μίλαν θα φιλοξενήσει τη Μπολόνια, η Νάπολι θα δοκιμαστεί στην Πάρμα και η Ρόμα στη Βερόνα. Πολύ πιθανή είναι και η αναβολή του αγώνα Ουντινέζε-Σπέτσια, αν το ζητήσουν οι φιλοξενούμενοι (που κέρδισαν την άνοδο μέσω μπαράζ).

Ο Αντρέα Πίρλο θα πέσει κατευθείαν στα… βαθιά, καθώς, μετά την αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια του πολύπειρου Κλαούντιο Ρανιέρι, οι «μπιανκονέρι» θα ταξιδέψουν τη 2η αγωνιστική στην πρωτεύουσα, όπου θα τους περιμένει η Ρόμα, και αμέσως μετά θα υποδεχθούν τη Νάπολι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου για τις εθνικές ομάδες, θα γίνει το ντέρμπι του Μιλάνου, ενώ για τη μονομαχία της Μίλαν με τη Γιουβέντους, οι φίλαθλοι θα πρέπει να περιμένουν τον… καινούριο χρόνο (6/1/2021). Όσο για το «Derby d’ Italia»;

Η Ίντερ θα φιλοξενήσει τη «Γηραιά Κυρία» στις 17 Ιανουαρίου, ενώ η ρεβάνς στο Τορίνο θα γίνει την προτελευταία αγωνιστική (16/5) και δεν αποκλείεται να κρίνει ακόμη και τον τίτλο! Την ίδια αγωνιστική θα γίνει και το ντέρμπι της Ρώμης, ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Ρόμα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Serie A:

Μπενεβέντο-Ίντερ (αναβάλλεται)

Φιορεντίνα-Τορίνο

Τζένοα-Κροτόνε

Γιουβέντους-Σαμπντόρια

Λάτσιο-Αταλάντα (αναβάλλεται)

Μίλαν-Μπολόνια

Πάρμα-Νάπολι

Σασουόλο-Κάλιαρι

Ουντινέζε-Σπέτσια (πιθανόν να αναβληθεί)

Βερόνα-Ρόμα

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης