Ο Σέρχι Ρομπέρτο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Μπαρτσελόνα που «απασχολεί» μεταγραφικά τη Γιουβέντους εν όψει καλοκαιριού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ της Καταλονίας, οι επτά συνεχόμενες φορές πρωταθλητές Ιταλίας έχουν δείξει πολύ έντονο ενδιαφέρον και για τον Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό Αρτούρ Μέλο, που αποτελεί το διακαή πόθο του Μαουρίτσιο Σάρι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της «μεγάλης Κυρίας».

Ο Αρτούρ έχει τραβήξει επίσης την προσοχή τόσο της Ίντερ, όσο και της Τότεναμ και μάλιστα, φερόταν ως ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να συμπεριληφθεί σε πιθανά έμψυχα «ανταλλάγματα» για τις μεταγραφές των Λαουτάρο Μαρτίνες από τους «νερατζούρι» και Ντομπελέ από τους «πετεινούς», όμως στο… κόλπο μπήκε πλέον και η «Γιούβε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική ομάδα έχει ήδη κάνει μία πρώτη επαφή με τον ατζέντη του παίκτη, προκειμένου να αποκτήσει… προτεραιότητα στη «μάχη» για την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου μέσου και μάλιστα, είναι διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και δικούς της παίκτες ως «ανταλλάγματα».

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η Γιουβέντους έχει προτείνει τους Πιάνιτς, Μπετανκούρ, Μπερναντέσκι, Ντεμιράλ και Ντε Σίλιο, οι οποίοι ήδη αξιολογούνται από το τεχνικό τιμ της «Μπάρτσα». Για τους «μπλαουγκράνα», βεβαίως, ιδανικός στόχος θα ήταν ο Ματάις Ντε Λιχτ, όμως οι Ιταλοί δεν το συζητούν καν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης