Οι παίκτες της Γιουβέντους ξεκίνησαν την Τρίτη ατομικές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας, περιμένοντας να ενσωματωθεί σε αυτές και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των Τορινέζων, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Μαδέιρα και μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών.

Ο αρχηγός Τζόρτζιο Κιελίνι ήταν ο δεύτερος παίκτης της «βέκια σινιόρα» που εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μετά τον Ουαλό μέσο, Άαρον Ράμσεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η προπόνηση θα συνεχιστεί σε ατομική βάση με κλιμακωτές αφίξεις για να επιτρέψει τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανόνες» ανακοίνωσε η Γιουβέντους.

 «Μετά από μια μέρα εξετάσεων μερικοί από τους παίκτες της Γιουβέντους άρχισαν να προπονούνται στο κέντρο προπόνησης της Continassa».

Εκτός από τη Γιουβέντους και άλλοι σύλλογοι της Serie A, η Αταλάντα, η Μπολόνια και ο Ουντινέζε, συνέχισαν την προπόνηση την Τρίτη, καθώς οι Σασουόλο και Λέτσε ξεκίνησαν τη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις κανονικές προπονήσεις, το calcio θα πρέπει να περιμένει έως τις 18 Μαΐου, ενώ, όσον αφορά την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη δεν δείχνει να είναι τίποτα βέβαιο.  

Την Πέμπτη η συνάντηση για το πρωτόκολλο

Αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ της ιταλικής ομοσπονδίας (FIGC) και μελών της Τεχνικής και Επιστημονικής Επιτροπής, για να συζητηθεί το ιατρικό πρωτόκολλο που θα τεθεί σε εφαρμογή πριν από την επανάληψη των συλλογικών προπονήσεων.  

Η UEFA έχει δώσει προθεσμία έως τις 25 Μαΐου για να ενημερωθεί για πιθανή επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων τους και, εάν είναι απαραίτητο, για τις ημερομηνίες επανέναρξης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης