Αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror» αποκαλύπτει την πρόθεση της αστυνομίας του Λας Βέγκας να καλέσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να καταθέσει σχετικά με τις κατηγορίες της Κάθριν Μαγιόργκα πως τη βίασε το 2009 σε ένα ξενοδοχείο.

Η διαδικτυακή έκδοση της αγγλικής εφημερίδας επικαλείται συνομιλία της με εκπρόσωπο της αστυνομίας του Βέγκας, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι Αρχές θέλουν να μιλήσουν με τον νυν άσο της Γιουβέντους, να τον ακούσουν τι έχει να πει για εκείνη τη βραδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πότε θα γίνει αυτό παραμένει άγνωστο, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει στο εξωτερικό και υπάρχει μία ολόκληρη διαδικασία από πίσω για να βρεθεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μπροστά στους αρμοδίους και να πει κι αυτός τη δική του άποψη για τα όσα ισχυρίζεται η Μαγιόργκα.

Επίσης, ο άνθρωπος που μίλησε στους Άγγλους ξεκαθάρισε ότι το φόρεμα και τα εσώρουχα του φερόμενου ως θύματος (που φορούσε τη βραδιά που ισχυρίζεται ότι ο CR7 της επιτέθηκε) δεν έχουν χαθεί, όπως είχε πει πρόσφατα η δικηγόρος της, και βρίσκονται κανονικά στα χέρια των Αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης