Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε κόντρα στην Ουκρανία και έφτασε τα 700 τέρματα στην πλούσια καριέρα του. Ο διάσημος Πορτογάλος μετρά 95 τέρματα σε 162 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο CR7 χρειάζεται άλλα 15 γκολ για να ανέβει στην κορυφή του σχετικού πίνακα, όπου βρίσκεται ο Ιρανός Αλί Νταεΐ με 109 τέρματα. Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει ακόμη πέντε φορές με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, 118 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 450 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και 32 με τη Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι υπέροχο ότι σκόραρα το 700ό γκολ στην καριέρα μου. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν τη στιγμή με εκείνους που με βοήθησαν να φθάσω σ’ αυτό το επίτευγμα. Δεν πετύχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά μαζί θα φθάσουμε στο EURO 2020» σχολίασε στο Instagram ο Ρονάλντο.

Περισσότερα γκολ από τον 34χρονο επιθετικό της «γηραιάς κυρίας» έχουν σημειώσει -μόλις- πέντε «θρύλοι» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα ο Γερμανός Γκερντ Μίλερ (735), ο Ούγγρος Φέρεντς Πούσκας (746), ο Βραζιλιάνος Πελέ (767), ο συμπατριώτης του «βασιλιά», Ρομάριο (772), και ο Τσεχοσλοβάκος-Αυστριακός Γιόζεφ Μπίκαν (805).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης