Στο γκολ που δέχθηκε η Γιουβέντους στο ξεκίνημα του αγώνα και στη φάση που οι Ιταλοί ζήτησαν πέναλτι στο τέλος της συνάντησης στάθηκε ο Αντρέα Πίρλο, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα (2-1) με την Πόρτο στους «16» του Champions League.

«Εάν μετά από ένα λεπτό δέχεσαι γκολ με αυτόν τον τρόπο που το δεχθήκαμε, είναι φυσιολογικό οι παίκτες να χάνουν λίγη εμπιστοσύνη. Ετοιμάσαμε το παιχνίδι διαφορετικά, γνωρίζοντας ότι ήταν πολύ καλοί στην άμυνα και συμπαγείς. Αν τους σερβίρεις στην ασημένια πιατέλα το παιχνίδι που ήθελαν, τότε όλα γίνονται πιο δύσκολα» είπε ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο τέλος έγινε μία σοβαρή φάση, γιατί μου φαίνεται ότι είναι πέναλτι. Ο διαιτητής μάς έδωσε μια δική του εξήγηση, λέγοντας ότι ο αγώνας τελείωσε και δεν υπήρχε ανάγκη να πάει να το δει ξανά. Ακόμα κι αν ήταν μετά το παιχνίδι, θα έπρεπε να είχε το θάρρος να πάει να το δει» πρόσθεσε.

«Ο Ντιμπάλα δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, ούτε ο Μοράτα, ο οποίος ήταν άσχημα στο τέλος του αγώνα. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση τις επόμενες μέρες» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης