Τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν για τη Γιουβέντους, αποχαιρέτησε με μήνυμά του στα social media ο μεγάλος αστέρας της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Grazie mister! Ζήσαμε μόνο ένα χρόνο μαζί αλλά ήταν υπέροχος, γιατί εκτός από σπουδαίος προπονητής είσαι και σπουδαίος άνθρωπος. Ηταν ευχαρίστηση να δουλέψω μαζί σου!», ήταν το μήνυμα του «CR7».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Nωρίτερα ο Ιταλός τεχνικός είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου, που διεξήχθη στο «Αλιάνζ Στέιντιουμ», παρουσία του προέδρου της «βέκια σινιόρα», Αντρέα Ανιέλι: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για όσα μου έχουν προσφέρει.

Έχουμε μια ομάδα με πνεύμα νικητή, που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Ιταλία και στο Champions League. Συναντήθηκα με τη διοίκηση και συζητήσαμε για το μέλλον της Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους είπα τις σκέψεις μου και προφανώς ο σύλλογος αποφάσισε να πορευτεί την επόμενη σεζόν χωρίς εμένα. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα στις σχέσεις μας. Έχουμε μεγαλώσει μαζί και είναι η σωστή στιγμή για να αφήσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Εν συνεχεία απαντώντας στην κριτική που έχει δεχτεί, ανέφερε: «Ως προπονητής πάντα ήθελα να αναλύω την εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα. Φυσικά, όταν παίζεις έναν αγώνα, δεν είναι πάντα εύκολο να παίξεις καλά. Είναι αδύνατο να παίξεις καλά σε περισσότερα από 30 παιχνίδια.

Πάντα έχουμε την νοοτροπία νικητή, είναι βασικό χαρακτηριστικό της Γιουβέντους. Όταν χάνουμε, δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Στο τέλος της ημέρας αυτό που πραγματικά μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να νικάμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης