Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιδιώξει να κατακτήσει το Champions League με τη Γιουβέντους και να προσθέσει στη συλλογή του ακόμα ένα τρόπαιο με τρίτη διαφορετική ομάδα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε στο France Football και αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι, ενώ δεν έκρυψε ότι μόλις αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο θα… αποσυνδεθεί από τα πάντα.

«Το γεγονός πως βρεθήκαμε ο ένας απέναντι στον άλλο στην Ισπανία μας επέτρεψε να γίνουμε καλύτεροι, να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις. Είναι αλήθεια πως εγώ και ο Μέσι βελτιωθήκαμε από αυτό. Από μία άποψη, επρόκειτο για μία υγιή αντιπαλότητα αφού ήμασταν σύμβολα για δύο συλλόγους, την Ρεάλ και την Μπάρτσα. Νομίζω ότι πρόσφατα παραδέχτηκε πως του λείπω από άποψη ανταγωνισμού, όμως πέρα από αυτό, τα κίνητρά μου δεν εξαρτώνται από τους άλλους. Θέλω να είμαι πάντα στην κορυφή», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αγαπημένο του γκολ ο CR7 παραδέχτηκε ότι ήταν το ψαλιδάκι απέναντι στη Γιουβέντους. «Θα πω αυτό κόντρα στην Γιουβέντους, το ψαλιδάκι, επειδή είναι ένα γκολ το οποίο προσπαθούσα για χρόνια».

Για ματς που του αρέσει να παίζει: «Εάν εξαρτιόταν από μένα, θα αγωνιζόμουν μόνο στα σημαντικά ματς. Αυτά της εθνικής Πορτογαλίας και του Champions League. Αυτές είναι οι συναντήσεις που μου δίνουν κίνητρο καθώς καλείσαι να αγωνίζεσαι υπό πίεση. Θα πρέπει να είσαι επαγγελματίας και να είσαι σε φόρμα κάθε ημέρα για να τιμάς την οικογένειά σου και το σύλλογο που εκπροσωπείς και που σε πληρώνει. Θα πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου κάθε ημέρα».

Για το πώς προσπαθεί να διατηρείται σε καλή κατάσταση αλλά και για το τι θα κάνει όταν σταματήσει: «Θα πρέπει να είσαι έξυπνος για να αντέξεις και ο στόχος μου είναι να παραμείνω νέος αν και γερνώ ποδοσφαιρικά. Όταν θα τελειώσει η καριέρα μου, θα αποσυνδεθώ από τα πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός πως από τα 701 γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, τα 165 έχουν επιτευχθεί στο τελευταίο 15λεπτο των αγώνων: «Δεν είμαι δειλός, δεν χαρίζω τίποτα, ψάχνω για 90 λεπτά το γκολ. Έχω τη φυσική κατάσταση για να ψάχνω μέχρι το τέλος το γκολ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης