Κίνηση για να αφαιρεθεί το αστέρι του Αντόνιο Κόντε από το γήπεδο της Γιουβέντους ξεκίνησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οπαδοί των «μπιανκονέρι», που επιτέθηκαν στον προπονητή της Ίντερ. Έτσι, μετά τους διαπληκτισμούς του Κόντε με τον πρόεδρο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Αντρέα Ανιέλι, ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Change.org.

Εν τω μεταξύ, ο αθλητικός δικαστής, ο οποίος περιμένει την έκθεση του διαιτητή, θα προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσει τη διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δυναμική της διαμάχης μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με πηγές των «νερατζούρι», έρχεται σε αντίθεση με την εκδοχή που διέρρευσε χθες από κύκλους της Γιουβέντους, σύμφωνα με την οποία ο πρώην τεχνικός της είχε δείξει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το μεσαίο δάχτυλο.

«Ο Κόντε» υποστηρίζουν από την Ίντερ «προσβλήθηκε έντονα καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο τελείωσε με τις τηλεοπτικές εικόνες να πιάνουν την κίνηση με το μεσαίο δάχτυλο».

«Οι προσβολές που απευθύνθηκαν προς τον Κόντε προέρχονταν από την εξέδρα των “μπιανκονέρι”, όπου ήταν ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι. Ο Κόντε χαρακτηρίστηκε επανειλημμένα “τρελός” και “κλόουν”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιστρέφοντας στα αποδυτήρια, σύμφωνα πάντα με την εκδοχή της Ίντερ, η… παράσταση Ανιέλι-Κόντε έδωσε τη θέση της σε μια άλλη, εκείνη ανάμεσα στους Παράτιτσι και Οριάλι.

Στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου «ενώ ο Κόντε φτάνει στα αποδυτήρια ο Ανιέλι κατεβαίνει τις σκάλες της εξέδρας για να πάει στο γήπεδο, ουρλιάζοντας “σκάσε μ…” και χρησιμοποιώντας τη λέξη που επαναλαμβάνεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου από την εξέδρα προς τον τεχνικό.

»Τότε, καλύπτοντας το στόμα του, ο Ανιέλι επανέλαβε το επίθετο, με τον Κόντε να απαντά: “Πες το μου κατά πρόσωπο”».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης