Στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ιντερ θα συνεχίσει, οριστικά, την καριέρα του από το καλοκαίρι, ο Ντιέγκο Γκοντίν. Ο 32χρονος Ουρουγουανός, που είναι ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχει συμφωνήσει από τις αρχές του χρόνου με την ομάδα του Μιλάνου και εντός των προσεχών ημερών, θ’ ανακοινωθεί και επίσημα η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Τζουζέπε Μαρότα, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και χάρηκα για το γκολ που έβαλε στον αγώνα με τη Γιουβέντους. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος Γκοντίν πήγε στην Ατλέτικο το 2010, προερχόμενος από τη Βιγιαρεάλ, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Σέρο και Νασιονάλ στην Ουρουγουάη. Ο διεθνής άσος έχει 124  συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Όσον αφορά στις απολαβές του Ουρουγουανού άσου στην Ίντερ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, εκτιμώνται σε περίπου 5,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης