Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προανήγγειλε την επιστροφή του Μάουρο Ικάρντι στην ενδεκάδα της Ίντερ, μετά την ένταση στις σχέσεις που είχαν ο παίκτης με τη διοίκηση από τα μέσα Φεβρουαρίου για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα ενισχύσει τους «νερατζούρι» στον αυριανό αγώνα της Serie A στη Γένοβα απέναντι στην Τζένοα, στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του Μιλάνου να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ικάρντι έχει επιλεγεί για την αποστολή και αύριο θα είναι στην αρχική ενδεκάδα» δήλωσε ο προπονητής της Ίντερ σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Οι συνθήκες είναι πλέον σωστές για τον Μάουρο να βοηθήσει την ομάδα ξανά. Έδειξε τη σωστή αντίδραση κι έχει προπονηθεί καλά τις τελευταίες ημέρες… Αίμα, ιδρώτας και δάκρυα είναι απαραίτητα, όταν παίζει ένας παίκτης με τα χρώματα μας».

Ο Ικάρντι, κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα, μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ του δικηγόρου του και του συλλόγου, αλλά έμεινε εκτός αποστολής από τον Σπαλέτι για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Λάτσιο, η οποία έφυγε νικήτρια από το «Τζουζέπε Μεάτσα» με 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διχασμός της ομάδας των προηγούμενων ημερών θέλουν όλοι να τερματιστεί εδώ και ο Σπαλέτι δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια, τονίζοντας: «Η ομάδα μας είναι ενωμένη ως μία. Είμαστε ισχυροί».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης