Ο Κρίστιαν Έρικσεν, με το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε χθες και χάρισε στην Ίντερ την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Μίλαν (2-1), άλλαξε όλα τα δεδομένα για το μέλλον του. Μέχρι χθες ήταν σίγουρο πως θα φύγει από την ομάδα του Μιλάνου, αλλά πλέον θα παραμείνει!

Ο Δανός πρώην άσος της Τότεναμ αποκτήθηκε από τους «νερατζούρι», στις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού «παραθύρου» του περασμένου Ιανουαρίου, αλλά δεν έχει μπορέσει ακόμη να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Serie A. Επίσης είχε εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιείται από τον Αντόνιο Κόντε και είχε ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να φύγει από το Μιλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χθεσινό γκολ, όμως, άλλαξε τα πάντα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις αγάπης του Αντόνιο Κόντε: «Τον αγαπάμε. Αγαπά κι αυτός την ομάδα και θα μείνει. Είναι καλό παιδί και χαρισματικός παίκτης. Ελπίζω αυτό το γκολ να του δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί τον χρειαζόμαστε» τόνισε σχετικά ο Ιταλός κόουτς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης