Παραμένει τεταμένη η σχέση της Ιντερ με τον Μάουρο Ικάρντι, καθώς ο τελευταίος δεν συμφωνεί στην ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Αργεντινός διεθνής φορ, από τον οποίο αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά από απόφαση της διοίκησης των «νερατζούρι», παραμένει εκτός προπονήσεων και μάλιστα δεν πρόκειται να παίξει ούτε στο ντέρμπι του Μιλάνου κόντρα στη Μίλαν, την επόμενη εβδομάδα.

Φουντώνουν, μάλιστα, οι φήμες ότι ο 26χρονος φορ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το Μιλάνο, παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2021, καθώς έχει προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαπραγματεύσεις της Ίντερ με τον Ικάρντι για την υπογραφή νέου, βελτιωμένου, συμβολαίου, έχουν «βαλτώσει» αρκετούς μήνες, χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μόλις πριν λίγες ημέρες, ο προπονητής της ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, τόνισε δημόσια πως πρέπει να επιλυθεί γρήγορα το ζήτημα, αλλά όταν ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε από τον Ικάρντι να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Αργεντινός σταρ απάντησε αρνητικά και από τότε οι δύο άνδρες έχουν σταματήσει ακόμη και την τυπική επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης