Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Λίβερπουλ αναφορικά με τον Άλισον Μπέκερ, καθώς ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ο γκολκίπερ των «ρεντς» βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από την έναρξη της σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς στα μέσα Αυγούστου τραυματίστηκε στο δεξί αστράγαλο, στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Νόριτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπέκερ ετοιμάζεται εντατικά και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των «κόκκινων» αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της πρωταθλήτριας Ευρώπης στις αρχές του επόμενου μήνα.

Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει πως είναι έτοιμος και του λείπει η αγωνιστική δράση:

«Είμαι σε καλό δρόμο, νομίζω ότι είμαι σχεδόν έτοιμος για να επιστρέψω. Όταν είσαι παίκτης θες να έχεις επαφή με την μπάλα, με τους συμπαίκτες στο γήπεδο, τημ προσπάθεια των προπονήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αυτό που αγαπώ να κάνω και μου λείπουν όλα αυτά. Τα παιχνίδια, η ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ, τα εκτός έδρας ματς, σ’ όλα τα ματς που παρακολουθώ στην τηλεόραση σκέφτομαι ότι θέλω να ήμουν εκεί. Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω, δεν μπορώ να περιμένω άλλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης