Μετά από 30 χρόνια, η Λίβερπουλ έγινε εκ νέου πρωταθλήτρια Αγγλίας. Η νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1, στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, έστεψε αυτόματα την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πρωταθλήτρια, επτά στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν, καθώς έχει 86 βαθμούς έναντι 63 της δεύτερης Σίτι, διαφορά που δεν καλύπτεται στο υπόλοιπο της περιόδου.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, για πολλούς κορυφαίος αμυντικός του κόσμου, περιέγραψε τα συναισθήματά του και παραδέχτηκε πως η φετινή Λίβερπουλ ήταν σε διαφορετικό επίπεδο από τις υπόλοιπες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος: «Απίστευτο, τι σεζόν. Απίστευτο, απίστευτο, να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι πολύ υπερήφανος για το γεγονός πως μπορώ να λέω πως είμαι κάτοχος τίτλου Πρέμιερ Λιγκ» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν βλέπω πολλά παιχνίδια αλλά το ματς μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι νομίζω ότι κράτησε για… χρόνια. Είχα πάρα πολύ καιρό να έχω τόσο άγχος. Είμαστε υπερήφανοι ο ένας για τον άλλο, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Φέτος πήγαμε σε άλλο επίπεδο. Είμαστε πολύ σταθεροί, τα πήγαμε καλά τόσο σε ματς που πήραμε εύκολα όσο και σε αγώνες που χρειάστηκε να δώσουμε σκληρή μάχη. Είναι φανταστικό το συναίσθημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης