Εκατομμύρια φίλοι της Λίβερπουλ ανά την υφήλιο, πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια. Ανάμεσα τους και πολλοί από τους άσους του παρελθόντος, αρκετοί εκ των οποίων δεν γεύτηκαν τη χαρά ενός πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της καριέρας τους με την ιστορική ομάδα.

Και, όπως είναι φυσικό, δεδομένου ότι η Λίβερπουλ δεν είναι… απλώς μία ποδοσφαιρική ομάδα, έσπευσαν να εκφράσουν τη χαρά τους μέσω των λογαριασμών που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το καλύτερο συναίσθημα! Θα σας δω αύριο, παιδιά» έγραψε ο Ίαν Ρας, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ιστορία της Λίβερπουλ, ενώ ο Ρόμπι Φάουλερ αρκέστηκε σε ένα εικονίδιο που εκφράζει τον συναισθηματικό δεσμό.

 «Τεράστια συγχαρητήρια σε όλους στην @LFC για την κατάκτηση της @premierleague. Απίστευτη ομάδα, υπέροχος μάνατζερ, υπέροχο προσωπικό, αλλά πάνω απ΄ όλα τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε καθέναν υποστηρικτή της Λίβερπουλ. Περιμένατε τόσο πολύ και τελικά αυτό το επιθυμητό τρόπαιο είναι δικό σας. Και το αξίζετε» είναι το μήνυμα του Φερνάντο Τόρες, την ώρα που ο Σιναμά Πονγκόλ έγραψε: «Τι ημέρα! Τι απίστευτη ημέρα. Περιμέναμε τόσο πολύ γι΄ αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστούμε».

Αρκετά… εριστικός ο Σταν Κόλιμορ, απαριθμεί τους 48 τίτλους κορυφαίου επιπέδου της Λίβερπουλ, με τη σημείωση πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολουθεί με 45 τρόπαια, ενώ σε ανάλογο ύφος ο Μαρκ Ρόμπινσον επισημαίνει την κατάκτηση του 48ου σημαντικού τίτλου από τους «κόκκινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης