Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι έτοιμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ, υπογράφοντας ένα «συμβόλαιο ζωής», όπως το χαρακτηρίζει ο αγγλικός Τύπος.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης έως το τέλος της σεζόν, λόγω τραυματισμού, μετακινήθηκε στο «Άνφιλντ» τον Ιανουάριο του 2018 και εξελίχθηκε στον κορυφαίο στόπερ του πλανήτη. Ο 28χρονος άσος είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, με τη φανέλα της οποίας μετρά 81 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το επόμενο διάστημα ο Ολλανδός σταρ θα υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα είναι το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου!

Ο Φαν Ντάικ έχει στα χέρια του πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το 2025, έναντι 14 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση. Με το συμβόλαιο αυτό ο Φαν Ντάικ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τώρα ο Αιγύπτιος επιθετικός, Μοχάμεντ Σαλάχ, εισπράττει 225.000 ευρώ την εβδομάδα και είναι ο πιο καλά αμειβόμενος παίκτης των «κόκκινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης