Μόνο με… θαύμα θα προλάβει να αγωνιστεί έστω και σε ένα επίσημο παιχνίδι της εφετινής περιόδου ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ, όπως τόνισε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (02/02).

Ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε «απίθανο» το ενδεχόμενο επιστροφής μέσα στη σεζόν του Ολλανδού στόπερ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα με τη Έβερτον στις 17 Οκτωβρίου. «Ό,τι και να συμβεί νομίζω ότι έχουμε λίγο χώρο για τον Φαν Ντάικ στη λίστα για το Champions League. Εάν έχουμε χώρο, θα είναι στη λίστα. Αυτή τη στιγμή – δεν ξέρω από πού βγαίνουν αυτά – ούτε ο γιατρός, ούτε κάποιος άλλος μου έχει πει ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει ο Βίρτζιλ ξανά στη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θέλω να πω ότι είναι απολύτως αδύνατο, αλλά δεν είναι πιθανό. Δεν είναι πιθανό να συμβεί. Εάν υπάρχει χώρος στη λίστα για το Champions League θα τον βάλουμε γιατί πιστεύουμε στα… θαύματα» ανέφερε αρχικά ο Κλοπ και πρόσθεσε: «Αλλά εάν δεν υπάρχει, πρέπει να σκεφτούμε ότι εδώ δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και να πάρουμε μια απόφαση. Αν είναι στη λίστα, θα είναι μόνο γιατί πιστεύουμε σε ένα θαύμα. Αυτό είναι».

Οι «ρεντς» έχασαν με σοβαρό τραυματισμό ως το τέλος της εφετινής σεζόν και τον Μάτιπ, κάνοντας ακόμη μία μεταγραφή στόπερ την τελευταία μέρα του μεταγραφικού «παράθυρου», όπου απέκτησαν τον Οζάν Καμπάκ από τη Σάλκε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης