Κλοπ: «Είδα ευτυχισμένα πρόσωπα στην Ατλέτικο, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 10:18
Κλοπ: «Είδα ευτυχισμένα πρόσωπα στην Ατλέτικο, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση στη Μαδρίτη, όπου η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα (1-0) από την Ατλέτικο στο πρώτο μεταξύ τους ματς στους «16» του Champions League, δικαιολόγησε την αλλαγή του Μανέ και στάθηκε στη συμπαράσταση των φίλων της ισπανικής ομάδας στους «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε:

«Δεν θέλω να ξεκινήσω με τις αποφάσεις του διαιτητή, έχουν σημειώσει ένα γκολ σε μία φάση για την οποία διαμαρτυρηθήκαμε. Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας. Είχαμε το 70% της κατοχής της μπάλας, αλλά η Ατλέτικο έφτασε σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χρειάστηκε να βγάλω τον Μανέ γιατί φοβήθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Παίξαμε καλά, όπως θέλαμε να παίξουμε. Στο τελευταίο πεδίο του γηπέδου δεν δημιουργήσαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Σε αυτό το είδος των αγώνων είναι κάτι που θέλουμε να αναπτύξουμε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε κάποιο σημείο. Το δεύτερο μέρος θα το παίξουμε στο γήπεδο μας» πρόσθεσε.

«Είδα ευτυχισμένα πρόσωπα στην Ατλέτικο, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η Ατλέτικο είναι μια περίπλοκη ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσεις καλά, αμύνεται καλά, έχει μεγάλη καρδιά και έχει εκμεταλλευτεί την υποστήριξη του κοινού της. Με την ένταση που βγάλαμε σε ένα τέτοιο στάδιο, έπρεπε συνεχώς να πάνε στο “βενζινάδικο” για ανεφοδιασμό. Δεν ξέρω αν έχει απομείνει ενέργεια στον Σιμεόνε, συνεχώς ξεσήκωνε το κοινό. Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει ένα γήπεδο όταν βρίσκεται πίσω από την ομάδα του. Δεν είναι εκεί για να δουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά καλό αποτέλεσμα. Εμείς προσπαθούμε πάντα να κάνουμε έναν τέλειο αγώνα και υπάρχουν 5, 6, 7 πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα... Τώρα με το 1-0 έχουν αυτό το πλεονέκτημα. Αν η Ατλέτικο είναι καλύτερη εκεί και περάσει, θα τη συγχαρούμε. Αλλά θα πρέπει να παίξει στο Άνφιλντ».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 10:23