Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είπε ότι η ομάδα του δεν μπορεί καν να σκεφτεί ότι θα μπορέσει να «πιάσει» την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, αν κάνει περισσότερες εμφανίσεις όπως η εμφάνισή της χθες στην ήττα 1-0 από τη Λέστερ.

Η ομάδα του Κλοπ γνώρισε μόλις τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα στο «King Power Stadium», αφήνοντάς την πίσω από τη Σίτι, η οποία κέρδισε τη Λέστερ με 6-3 την Boxing Day και έφτασε τις εννέα νίκες πρωταθλήματος στη σειρά, με έξι βαθμούς μετά από 19 αγώνες αυτή τη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν το σχέδιό μας να δώσουμε στη Σίτι την ευκαιρία να ξεφύγει», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους. «Αν όμως παίξουμε όπως απόψε (σ.σ: χθες), δεν σκεφτόμαστε να προλάβουμε τη Σίτι. Αλλά αν παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, μπορούμε να είμαστε στην κούρσα του τίτλου. Δεν έχω μια σωστή εξήγηση για απόψε (σ.σ: χθες). Το να τη βρω είναι το κύριο μέλημά μου, όχι το πώς τα πάει η Σίτι. Χρειαζόμασταν κάποια προσπάθεια για να μην σκοράρουμε, πρόσθεσε ο Κλοπ. «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν μου άρεσε η ένταση ούτε στην αρχή. Δεν μου άρεσαν πολλά στο παιχνίδι μας, οπότε πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Απλώς δεν ήμασταν ο εαυτός μας».

Η Λέστερ πάλεψε για να…σηκωθεί από τη βαριά ήττα με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Boxing Day. «Οι παίκτες έκαναν μια ηρωική εμφάνιση δεδομένου της χρονικής απόστασης και έχοντας παίξει με τη Σίτι», δήλωσε ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς.

«Οι παίκτες ήταν καταπληκτικοί στο πώς τα κατάφεραν. Έπρεπε να αμυνθούμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης