Την πεποίθησή του πως ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατός από την επέμβαση στους χιαστούς, εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη ζημιά στο γόνατο που υπέστη στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (17/10) με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Η ημέρα που θα γίνει η επέμβαση στο γόνατο του Ολλανδού στόπερ, δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη, ενώ ο Γερμανός τεχνικός δεν έθεσε ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Φαν Ντάικ. «Μερικά πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θα μείνει εκτός για ένα διάστημα. Το περίμενα ότι θα έχει χτυπήσει σοβαρά το Σάββατο, ειδικά όταν είδα τη φάση στην οποία τραυματίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές οι καταστάσεις είναι ότι χειρότερο. Αλλά πρέπει να το ξεπερνάς και ο Βιρτζίλ θα το ξεπεράσει, 100%. Σήμερα είναι ήδη η πρώτη μέρα, αν θέλετε, της αντίστροφης μέτρησης για την επιστροφή του» τόνισε αρχικά ο Κλοπ στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και πρόσθεσε, χρησιμοποιώντας μία τρομερή… παρομοίωση για το πώς θα περιμένει όλος ο οργανισμός της Λίβερπουλ την επιστροφή του Ολλανδού:

«Είμαστε σε επαφή. Είμαστε εκεί για αυτόν, το ξέρει αυτό και θα τον περιμένουμε, όπως περιμένει μία καλή σύζυγος, τον άντρα της να βγει από τη φυλακή».

Ο Κλοπ τόνισε ακόμα πως ο Κεϊτά επέστρεψε στις προπονήσεις καθώς ξεπέρασε τον κορωνοϊό και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης (21/10) με τον Άγιαξ για το Champions League, ενώ αύριο (Τρίτη 20/10) θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Ριτσάρλισον στο ντέρμπι με την Έβερτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης