Δέκα ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί το χειμερινό «μεταγραφικό παζάρι» και οι προτάσεις, οι επαφές και οι φήμες «οργιάζουν». Ο Σερντάν Σακίρι είναι ένα από τα πιo… πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών στη Λίβερπουλ, δεδομένου ότι εφέτος μετρά μόλις 10 συμμετοχές (256 λεπτά) κι ένα γκολ.

Ο 28χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός αποτέλεσε μεταγραφικό «στόχο» της Ρόμα και της Σεβίλλης, όμως η απάντηση του αγγλικού συλλόγου ήταν αρνητική. Η αξία του έμπειρου άσου στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» εκτιμάται στα 30 εκατομμύρια ευρώ και όπως κάθε σύλλογος, έτσι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης επιχειρεί να προασπίσει τα συμφέροντά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέση στο θέμα πήρε και ο «αρχιτέκτονας» της εντυπωσιακής Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ: «Σχεδόν σε όλο το δίμηνο Δεκέμβριος-Ιανουάριος ο πάγκος μας ήταν γεμάτος από νεαρούς παίκτες. Ταλαντούχους, αλλά νεαρούς. Πώς, λοιπόν, μπορώ να σκεφθώ να αφήσω κάποιον να πάει σε άλλη ομάδα; Δεν το καταλαβαίνω. Δεν αφορά μόνο στον Σακ ή κάποιον άλλον παίκτη συγκεκριμένα, αλλά στο σύνολο της ομάδας. Πρέπει να κρατήσουμε όλους τους παίκτες μας και να σκεφθούμε τη δική μας κατάσταση και όχι των άλλων. Εάν κάποιος έλθει ανοικτά και μας θέσει το ζήτημα παραχώρησης ενός παίκτη της Λίβερπουλ -που δεν έχει συμβεί-, ίσως και να το σκεφθούμε. Αν και δεν το ελπίζω καθόλου να συμβεί. Όμως, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία τέτοια αίσθηση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης