Η πενταετής παρουσία του Ναθάνιελ Κλάιν στη Λίβερπουλ, θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου, όταν λήξει το συμβόλαιό του με τους «reds», όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/06) η πρωτοπόρος και σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια της Premier League.

Ο Κλάιν, που αποκτήθηκε το 2015 από τη Σαουθάμπτον, μέτρησε 103 επίσημες παρουσίες στο δεξιό άκρο της άμυνας της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο την τελευταία τριετία πρόλαβε να παίξει μόλις σε 10 αγώνες, λόγω των συνεχόμενων, σοβαρών τραυματισμών που πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ναθάνιελ για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και να του ευχηθούμε το καλύτερο για την καριέρα του στο μέλλον» ανέφερε η Λίβερπουλ σε επίσημη ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας πως κι αρκετοί ακόμη παίκτες οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία της θα αποχωρήσουν από το κλαμπ στο τέλος του μήνα.

Ο 29χρονος Κλάιν ήταν μέλος της ομάδας των «reds» που έφτασε ως τον τελικό του Europa League την περίοδο 2015/16 και στον τελικό του Champions League δύο χρόνια αργότερα, ενώ πέρασε ένα εξάμηνο (Ιανουάριος-Ιούνιος 2019) ως δανεικός στη Μπόρνμουθ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης