Ο Λουίς Γκαρσία μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και τόνισε ότι θα είναι οπαδός των «κόκκινων» για το υπόλοιπο της ζωής του! Ο πρώην Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό, ανέφερε:

«Σήμαινε τα πάντα για μένα. Ξέρουν πώς αισθάνομαι για τη Λίβερπουλ, τους οπαδούς και την πόλη. Ήμουν τόσο περήφανος που είχα την ευκαιρία να βρεθώ εδώ, να απολαύσω τον κόσμο και όλα όσα κάναμε στο παρελθόν. Θα είμαι Ρεντ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Έπειτα από επτά χρόνια, ακόμα λένε το τραγούδι μου και μου στέλνουν μηνύματα για να με ρωτήσουν πώς νιώθω και πού είμαι, αν θα γυρίσω πίσω. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που είχα ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη Λίβερπουλ, ο Λουίς Γκαρσία κατέκτησε το Champions League στον συγκλονιστικό τελικό της Κωνσταντινούπολης.

«Έχω βρεθεί σε μεγάλα κλαμπ στην καριέρα μου, αλλά το να νιώσει αυτά που ένιωσα και να κατακτήσει το Champions League είναι τα πάντα για έναν παίκτη. Το να έχει τη δυνατότητα να παίξει σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους στην ιστορία του ποδοσφαίρου και την ευκαιρία να κατακτήσει ένα τρόπαιο σαν αυτό. Ξέρω ότι έχουν κατακτηθεί κι άλλοι τίτλοι, αλλά μιλάμε για τον πιο ιδιαίτερο. Το να γράψεις ιστορία είναι το πιο σημαντικό που μπορεί να σου συμβεί ως ποδοσφαιριστής. Ακόμα βλέπω τον τελικό κάποιες φορές…» σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης