Η Λίβερπουλ απέρριψε και δεύτερη πρόταση της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ. Το ύψος της φτάνει τα 30 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο περιέχει 6,5 εκατομμύρια σε μπόνους επίτευξης στόχων, οι οποίοι οι άνθρωποι των «ρεντς» πιστεύουν ότι είναι μη ρεαλιστικοί.

Οι Βαυαροί πρέπει να πανηγυρίσουν τρία Champions League και ο Σενεγαλέζος αριστερός εξτρέμ να κατακτήσει τρεις φορές τη «Χρυσή Μπάλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κόκκινοι» κοστολογούν τον 30χρονο άσο, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ (σ.σ. λήγει στις 30 Ιουνίου 2023), στα 43 εκατομμύρια λίρες περίπου. Υπενθυμίζεται ότι ο αγγλικός σύλλογος έχει ήδη απορρίψει μια προσφορά των πρωταθλητών Γερμανίας για τον Μανέ, η οποία ήταν 21 εκατομμύρια λίρες συν άλλα τέσσερα εκατομμύρια σε μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάγερν ετοιμάζει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας για τον 30χρονο άσο, ο οποίος βοήθησε στις αρχές του χρόνου την εθνική ομάδα της Σενεγάλης να στεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Αφρικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης