Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός Ντάρβιν Νούνιες θα αφήσει την Μπενφίκα για να μετακομίσει στο «Άνφιλντ» για χάρη της Λίβερπουλ σε μια συμφωνία 100 εκατομμυρίων ευρώ, ανέφεραν σήμερα (12/6) αρκετές πορτογαλικές αθλητικές εφημερίδες.

Σύμφωνα με τη «Record» και την «A Bola», οι δύο σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία χθες στη Λισαβόνα και οι «Κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ είναι έτοιμοι να πληρώσουν ένα ποσό 75 εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο θα μπορούσαν να προστεθούν άλλα 25 εκατομμύρια, ανάλογα με τα μπόνους επίτευξης στόχων που θα τεθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «O Jogo» και η δημόσια τηλεόραση (RTP), από την πλευρά τους, παραπέμπουν σε μεταγραφή 80 εκατομμυρίων ευρώ, συν 20 από τα μπόνους.

Ο Ντάρβιν Νούνιες, ο οποίος θα γίνει 23 ετών στις 26 Ιουνίου, αφίχθη στη Λισαβόνα το καλοκαίρι του 2020 από την ισπανική Αλμερία ως ο πιο ακριβός ρούκι στην ιστορία της Μπενφίκα (24 εκατομμύρια ευρώ).

Μετά από ένα «αναγνωριστικό» πρώτο έτος έκανε την έκρηξη την περασμένη σεζόν δείχνοντας ποιος είναι απέναντι στη Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Champions League, παρά τον αποκλεισμό της Μπενφίκα (3-1, 3-3), με τον Νούνιες να σκοράρει δις απέναντι στη φιναλίστ του εφετινού Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, ο Ουρουγουανός στράικερ έχει σημειώσει 47 γκολ κι έχει δώσει 16 ασίστ σε 84 παιχνίδια με την κόκκινη φανέλα των «Αετών της Λισαβόνας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης