Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17/8) με τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ «πονοκεφαλιάζει» για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του τους δύο καλύτερους τερματοφύλακές του.

O Γερμανός τεχνικός δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι είναι αμφίβολη στο αυριανό παιχνίδι η συμμετοχή του Αντριάν, ο οποίος τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου στο ευρωπαϊκό Super Cup!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός γκολκίπερ αποκτήθηκε ως ελεύθερος στις αρχές Αυγούστου, κλήθηκε να καλύψει το κενό του -βασικού τερματοφύλακα- Άλισον, ο οποίος τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη γάμπα, στην αναμέτρηση με τη Νόριτς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Αντριάν χάρισε το τρόπαιο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στη Λίβερπουλ, καθώς απέκρουσε την εκτέλεση του Τάμι Εϊμπραχαμ, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να νικήσει την Τσέλσι με 5-4 στα πέναλτι.

Όμως, έφυγε από την Κωνσταντινούπολη με… ενθύμιο έναν πρησμένο αστράγαλο, καθώς ένας φίλαθλος, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να λάβει μέρος στους πανηγυρισμούς, γλίστρισε και κλώτσησε τον Ισπανό στο πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ήμασταν όλοι μαζί (σ.σ. πανηγυρίζοντας μετά τον αγώνα), ένας φίλαθλος πήδηξε πάνω από κάτι, τον κυνηγούσαν κάποιοι άνθρωποι της ασφάλειας, γλίστρισε και κλώτσησε τον αστράγαλό του (του Αντριάν)» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Επομένως, χθες ήταν πρησμένος. Σήμερα είναι καλύτερα, αλλά πρέπει να δούμε… Θα τον βοηθούσε πολύ εάν ήταν 100% ξεκάθαρο ότι μπορεί να παίξει αύριο… Δεν είναι αστείο. Δεν θα πάει για εξετάσεις. Περιμένουμε να υποχωρήσει το πρήξιμο. Υποχώρησε ήδη. Μπορείτε να φανταστείτε, έχεις αυτό και μετά πετάς τέσσερις ώρες πίσω και αυτό δεν βοηθάει το πρήξιμο».

Εφόσον ο Αντριάν δεν αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι, ο Κλοπ δήλωσε ότι οι -αναπληρωματικοί τερματοφύλακες της Λίβερπουλ- Λόνεργκαν και ο Κέλεχερ είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης