Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Τιάγκο Αλκάνταρα από τη Μπάγερν Μονάχου στη Λίβερπουλ, με τους πρωταθλητές της Premier League να ανακοινώνουν την απόκτηση του 29χρονου μέσου, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο.

Οι «reds» δεν δημοσιοποίησαν τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής, ωστόσο, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ έκλεισε στα 25 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν προστεθεί άλλα 5 εκατ. ευρώ, υπό μορφή διάφορων μπόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τιάγκο αγωνίστηκε τα τελευταία επτά χρόνια στη Μπάγερν φτάνοντας μαζί της πριν από λίγες εβδομάδες στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Champions League, ωστόσο, περιμένει όπως τόνισε πλέον τη νέα σελίδα της καριέρας του.

«Είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Περίμενα αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» τόνισε ο Ισπανός μέσος, λίγο μετά τις υπογραφές και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν περνούν τα χρόνια, προσπαθείς να κερδίσεις όσα περισσότερα μπορείς. Κι όταν κερδίζεις, θες κι άλλα… Αυτός ο σύλλογος με εκφράζει απόλυτα και θέλω να πετύχουμε μαζί όλους τους στόχους μας». Όσο για το που απευθύνθηκε για να μάθει περισσότερα για τη ζωή και την καθημερινότητα της Λίβερπουλ; Εκεί του έδωσαν τα… φώτα τους δύο πρώην παίκτες των «reds» και συμπαίκτες του, οι Τσάμπι Αλόνσο και Φελίπε Κοουτίνιο. «Με βοήθησαν πολύ στο να κάνω αυτό το τελευταίο βήμα. Μου εξήγησαν τα πάντα για την ομάδα, την πόλη, τη ζωή. Όλα και τα πάντα εδώ είναι υπέροχα» κατέληξε ο Τιάγκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης