Ο Τιάγκο Αλκάνταρα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου και θέλει να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Calciomercato», ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού μέσου, αλλά αρχικά υπήρχε πρόβλημα με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς ζητούσε 40 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ η πρωταθλήτρια Αγγλίας πρόσφερε 27 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η αγγλική ομάδα επανήλθε και οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν τελικά στα 30 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά της η Μπάγερν Μονάχου θα καλύψει το κενό του Τιάγκο με την απόκτηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς από την Ίντερ. Η ομάδα του Μιλάνου ζητά 30 εκατ. ευρώ για τον Κροάτη διεθνή αμυντικό μέσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τιάγκο, τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπάγερν, έχει σκοράρει τρεις φορές, ενώ έχει μοιράσει δύο ασίστ. Το συμβόλαιο του Τιάγκο (γιου του Βραζιλιάνου Μαζίνιο, παγκόσμιου πρωταθλητή το 1994) λήγει τον Ιούνιο του 2021. Φτάνοντας από την Μπαρτσελόνα το 2013 για 25 εκατ. ευρώ, ο Τιάγκο κατάκτησε με τους Βαυαρούς έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Γερμανίας, παίζοντας 227 παιχνίδια και σημειώνοντας 31 γκολ.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης