Έναν «θρύλο» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και παγκόσμιο πρωταθλητή του 1994, τον Κλαούντιο Ταφαρέλ, θα προσθέσει τις επόμενες ημέρες στο τεχνικό επιτελείο της η Λίβερπουλ.

Ο 55χρονος θα ενταχθεί στο τιμ των προπονητών τερματοφυλάκων, πλαισιώνοντας τους Τζον Άχτερμπεργκ και Τζακ Ρόμπινσον (πρώτος βοηθός), ενώ η πρόσληψή του θα οριστικοποιηθεί όταν πάρει άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ταφαρέλ έγραψε «χρυσές» σελίδες με τη «σελεσάο», με την οποία κατέκτησε εκτός από το Μουντιάλ του 1994 και δύο Copa America, ενώ αγωνίστηκε στις Πάρμα, Ρετζιάνα και Γαλατάσαραϊ. Την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του αγγλικού συλλόγου, ολοκληρώνοντας τις συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι.

Σημαίνοντα ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε ο Άλισον Μπέκερ, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ταφαρέλ στην Εθνική Βραζιλίας (είχε προσληφθεί ως προπονητής τερματοφυλάκων στη «σελεσάο» το 2014) κι έπεισε τον Γιούργκεν Κλοπ να τον εντάξει στο προπονητικό επιτελείο των «reds».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης